Tuesday 3 July 2012

The Sims 3 Supernatural

 


Ζήστε μια υπερφυσική ζωή σε έναν καινούργιο κόσμο γεμάτο μαγεία, μυστήριο και σκανταλιές με το The Sims 3 Supernatural!

Ελάτε στη μυστηριώδη πόλη του Moonlight Falls όπου συμβαίνουν περίεργα πράγματα υπό το σεληνόφως. Δημιουργήστε υπερφυσικά πλάσματα, όπως λυκάνθρωπους, νεράιδες, μάγισσες και μάγους. Κάντε ξόρκια και φτιάξτε ελιξήρια για να κάνετε τη ζωή των Sims σας «μαγική». Προσοχή στα ζόμπι, τα βαμπίρ και τις άλλες τρομακτικές εκπλήξεις που σας περιμένουν στον υπερφυσικό κόσμο!

 

Δυνατότητες

  • Παίξτε ως υπερφυσικοί Sims: Δημιουργήστε μάγισσες, μάγους, λυκάνθρωπους, μυστηριώδη βαμπίρ και νεράιδες, που θα διαθέτουν τις δικές τους μαγικές ιδιότητες, τα δικά τους χαρακτηριστικά και τις δικές τους αλληλεπιδράσεις. Εξερευνήστε την πόλη του Moonlight Falls: Ανακαλύψτε τα μυστήρια και τις δυνατότητες που αποκαλύπτει το φως της πανσελήνου. Οι Sims σας θα φρικάρουν ή θα γίνουν ισχυρότεροι;
  • Τελειοποιήστε τις μαγικές σας δυνάμεις και μοιραστείτε τη μαγεία: Μάθετε πώς να κάνετε ξόρκια και βρείτε σπάνια συστατικά για να παρασκευάσετε ελιξήρια που θα «μαγέψουν» τις ζωές των Sims σας, με καλό ή με κακό τρόπο. Στείλτε τα μαγικά σας ελιξήρια στα παιχνίδια όλων των φίλων σας που διαθέτουν το The Sims 3. Οι Sims σας μπορούν να τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους ως μέντιουμ και να κάνουν καριέρα ως μυστικιστές μάντεις.
  • Ανακαλύψτε υπερφυσικά αντικείμενα: Αγωνιστείτε στην αρένα με τη μαγική σας σκούπα, επισκεφθείτε το καραβάνι των τσιγγάνων ή κορδωθείτε μπροστά στο μαγικό σας καθρέφτη. Μπορείτε ακόμα και να ξυπνήσετε τον κλασικό χαρακτήρα της Bonehilda, της εκκεντρικής σκελετικής υπηρέτριας. Με τόσα πολλά ολοκαίνουργια μαγικά αντικείμενα, τι θα συμβεί στη συνέχεια; ·         Διακοσμήστε το σπίτι σας με γοτθικό στυλ: Προσθέστε ένα κρησφύγετο πίσω από την κινούμενη βιβλιοθήκη και γεμίστε το σπίτι σας με τρομακτικά νέα έπιπλα.
  • Ζομπιοποίηση: Φτιάξτε το δικό σας ελιξήριο που θα δημιουργεί τα ολοδικά σας τέρατα που προκαλούν ανακατωσούρες και έχουν ακόρεστη όρεξη για μυαλά. Δαγκώστε άλλους Sims για να σκορπίσετε την αγάπη και να προκαλέσετε χάος. Μην ανησυχείτε, μπορείτε πάντοτε να ετοιμάσετε ένα ελιξήριο για να επαναφέρετε τους Sims σας στην αρχική τους κατάσταση.

 

xcx

No comments:

Post a Comment